ژله بریلو

بازدید: 693 بازدید

ژله بریلو

بریلو در زبان انگلیسی “پایپینگ ژل piping gel” گفته می شود که به معنی ژل مخصوص استفاده با قیف است و در آمریکا توسط شرکت ویلتون معروف و محبوب شد. بعد از مدتی این محصول به کشورهای آمریکای جنوبی صادر و بعد توسط خود اونها با نام ژلِ بریلو تولید شد، بریلو در زبان اسپانیایی به معنی شفاف و براق است. متاسفانه نامی برای این محصول در زبان فارسی انتخاب نشده و با نام ژله بریلو یا پایپینگ ژل نامیده می شود.

طرز تهیه طرز تیهه ژله بریلو (بهترین ژله برای کار کردن روی کیک)

 

کاربرد بریلو:

از ژله بریلو برای تزیین انواع کیک مانند کیک تولد و انواع شیرینی خشک و بیسکویت استفاده می شود. با استفاده از طعم های مختلف بریلو یا با مخلوطی از چند طعم با رنگ های مختلف اثر زیبایی خلق کنید و تنوع بیشتری به کیک یا شیرینی خود بدهید. اگر می خواهید اشکال زیبا روی کیک، ژله، بیسکویت و… ایجاد کنید می توانید غلظت ژله را بیشتر کنید اما ژله بریلو برای روکش کیک نیازی به غلیظ شدن زیاد ندارد. تزیین کیک با ژله بریلو سبب زیبایی هر چه بیشتر کیک می شود و می توان انواع کیک مناسبتی با بریلو درست کرد. بریلو روی کیک، کیک را با توجه به طعم های مختلف بریلو رنگارنگ می کند. این ژله بسیار چسبنده بوده و هیچ گونه ریزشی از روی سطح و کناره های کیک ندارد. گاها ژله بریلو با پودر ژله نیر تهیه می شود که متداول نیست.

دسته بندی دستورات پخت
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت