فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادی

بازدید: 803 بازدید

فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادی

این روش، آسونترین راه فرم دادن خامه ست.شما فقط نیاز به خریدن خامه شیرین قنادی دارید.این خامه ها توی بسته های 5 کیلویی و 1 کیلویی و کمتر توی فروشگاه رولت موجود هست و خودش حاوی اسانس و پودر قند هست و نیاز به هیچ افزودنی ندارد. درصد چربیشون هم بالاست و به همین دلیل خیلی خیلی خوب فرم می گیرد.
این خامه ها یخ زده هستند،وقتی می خریم میگذاریم توی فریزر و موقع استفاده در می اوریم.(اگه بسته های بزرگ داشتید وقتی کمی نرم شد مقدار مورد نیازتان را در ظرف بریزید و بقیه را بگذاریددر فریزر )….کمی توی محیط میگذاریم بمونه و بعد منتقلش می کنیم به ظرف .اگه هوا گرمه و محیط هم گرمه ظرف خامه رو بذارین توی یخچال تا نرم بشه و سرماش رو هم از دست نده… تا حدی میذاریم نرم بشه که آب آب نشه… وقتی از اطراف کمی نرم شد یکم با قاشق هم می زنیم و کمک می کنیم تا بقیه قسمتهای یخی هم وا شه…
وقتی به حدی رسید که یکم هنوز یخی هست با همزن شروع می کنم به هم زدنش … اول با دور کم، تا یکدست بشه و بعد با دور تند، 7 تا 10 دقیقه زمان می بره.
البته این زمان اصلا استاندارد نیست و بستگی کامل به مقدار خامه و مهم تر از اون، دمای محیط داره…توی زمستون و محیط خنک مسلما این زمان کمتره.
وقتی دیدید کم کم داره از حالت شل بودن خارج میشه و رد همزن محو نمیشه و اینجا دیگه خامه فرم گرفته و رد پره های همزن هم محو نمیشه وقتی ظرف رو برگردونبم مثه سفیده تخم مرغ فرم گرفته، از ظرف نمی ریزه
خامه مون فرم گرفته. یه ربع میذاریم توی یخچال بمونه و بعد ازش استفاده می کنیم.
این خامه رو برای لای کیک، روکش کیک و تزیینات و دسرها می تونین استفاده کنین… هرقدر بیشتر درست کنین بهتره…یعنی مثلا برای یه کیک، یکی از همین بسته ها رو آماده کنین..فوقش اگه زیاد اومد میشه توی کیسه فریزر بریزین و فریز کنین .اینو هم بگم خامه فرم گرفته ای که فریز بشه دوباره باید همین مراحل رو برین و کمتر از بار اول هم فرم می گیره و بیشتر بهتره برای مصرف دسرها استفاده بشه نه تزیین کیک.

سه روش فُرم دادن به خامه

 

دسته بندی دستورات پخت
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت