فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادی
این روش، آسونترین راه فرم دادن خامه ست.شما فقط نیاز به خریدن خامه شیرین قنادی دارید.این خامه ها توی بسته های 5 کیلویی و 1 کیلویی و کمتر توی فروشگاه رولت موجود هست و خودش حاوی اسانس و پودر قند هست و نیاز به هیچ افزودنی ندارد. درصد چربیشون هم بالاست و به همین دلیل خیلی خیلی خوب فرم می گیرد.
این خامه ها یخ زده هستند،وقتی می خریم میگذاریم توی فریزر و موقع استفاده در می اوریم.(اگه بسته های بزرگ داشتید وقتی کمی نرم شد مقدار مورد نیازتان را در ظرف بریزید و بقیه را بگذاریددر فریزر )….کمی توی محیط میگذاریم بمونه و بعد منتقلش می کنیم به ظرف .اگه هوا گرمه و محیط هم گرمه ظرف خامه رو بذارین توی یخچال تا نرم بشه و سرماش رو هم از دست نده… تا حدی میذاریم نرم بشه که آب آب نشه… وقتی از اطراف کمی نرم شد یکم با قاشق هم می زنیم و کمک می کنیم تا بقیه قسمتهای یخی هم وا شه…
وقتی به حدی رسید که یکم هنوز یخی هست با همزن شروع می کنم به هم زدنش … اول با دور کم، تا یکدست بشه و بعد با دور تند، 7 تا 10 دقیقه زمان می بره.
البته این زمان اصلا استاندارد نیست و بستگی کامل به مقدار خامه و مهم تر از اون، دمای محیط داره…توی زمستون و محیط خنک مسلما این زمان کمتره.
وقتی دیدید کم کم داره از حالت شل بودن خارج میشه و رد همزن محو نمیشه و اینجا دیگه خامه فرم گرفته و رد پره های همزن هم محو نمیشه وقتی ظرف رو برگردونبم مثه سفیده تخم مرغ فرم گرفته، از ظرف نمی ریزه
خامه مون فرم گرفته. یه ربع میذاریم توی یخچال بمونه و بعد ازش استفاده می کنیم.
این خامه رو برای لای کیک، روکش کیک و تزیینات و دسرها می تونین استفاده کنین… هرقدر بیشتر درست کنین بهتره…یعنی مثلا برای یه کیک، یکی از همین بسته ها رو آماده کنین..فوقش اگه زیاد اومد میشه توی کیسه فریزر بریزین و فریز کنین .اینو هم بگم خامه فرم گرفته ای که فریز بشه دوباره باید همین مراحل رو برین و کمتر از بار اول هم فرم می گیره و بیشتر بهتره برای مصرف دسرها استفاده بشه نه تزیین کیک.