فرم دادن خامه با استفاده از پودر خامه
مواد لازم :
پودر خامه وانيلي يا پودر خامه كاكائويي 6 قاشق غذا خوري
پودر قند 4 قاشق غذا خوري
شیر سرد یک فنجان
روش تهیه :
خیلی ساده و راحت پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط میکنیم و توی یک کاسه میریزم و وسط موادمون شیر میریزیم و با دور تند همزن به مدت 3 دقیقه هم میزنیم و حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم. هر وقت رد پره های همزن روی خامه تون موند یعنی خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده.
به راحتی توی این زمان خامه شما فرم گرفته و آماده استفاده میباشد.
اگر بخواهید خامه رنگی داشته باشید نوک قاشق از رنگ دلخواه به خامه افزوده و با لیسه هم بزنید.
اگر دوست دارید اسانس خاصی به خامه بیافزایید تا طعم مورد علاقه تون داشته باشه.
درب پودری که اضاف میکند را کاملا ببندید و توی کمد نگه داری کنید.
خامه فرم گرفته اضافه کرده هم به مدت کم توی یخچال و برای طولانی مدت توی فریزر میتونید نگهداری کنید.